Αλμωπός Αριδαίας vs Ακρίτας Σωσάνδρας 3 - 0

Αλμωπός Αριδαίας vs Ακρίτας Σωσάνδρας 3 – 0

Δυστυχώς σήμερα Τετάρτη 25/9 στο γήπεδο της Σωσάνδρας ο Αλμωπός Αριδαίας ξεκίνησε πιο δυναμικά έναντι του προετοιμασμένου προπονητικά και ψυχολογικά Ακρίτα μας και κατάφερε να κερδίσει τον ανταγωνισμό αλλά και το παιχνίδι καθότι αντέδρασε ως νικήτης σε όλα τα ενενήντα λεπτά(90‘) της αναμέτρησης. Οι Παίχτες της ομάδα μας παρόλο τις ευκαιρίες για ανάκαμψη δεν μπόρεσαν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και έτσι παραμένουν στη δεύτερη() θέση της γενικής κατάταξης με προπορευόμενο τον Αλμωπό, ο οποίος έχει μία(1) αγωνιστική λιγότερη.

Η τέταρτη() αγωνιστική στο πρώτο(1ο) όμιλο του Κυπέλλου 2019-2020 θα βρει τον Ακρίτα μας να αγωνίζεται εντός έδρας κόντρα στο ΠΑΟ Κέρασιάς που βρίσκεται στη τέταρτη() θέση της βαθμολογίας με τρεις(3) βαθμούς.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ακρίτας Σωσάνδρας ευχαριστεί το Φίλαθλο κοινό και φυσικά το δυναμικό Lemmy Fan Club που παραβρέθηκε στις κερκίδες του γήπεδου τονώνοντας τη ψυχολογία της ομάδας και τους πρωταγωνιστές του αγώνα Παίχτες και Προπονητή για το αγωνιστικό τους ήθος.