Ακρίτας Σωσάνδρας vs ΠΑΟ Κερασιάς 3 - 0

Ακρίτας Σωσάνδρας vs ΠΑΟ Κερασιάς 3 – 0

Σήμερα Σάββατο 28/9 ο Ακρίτας μας αγωνίστηκε για τη τέταρτη() αγωνιστική του Κυπέλλου 2019-2020 στο πρώτο(1ο) όμιλο. Ο αγώνας έλαβε χώρα στο γήπεδο της Σωσάνδρας με φιλοξενούμενο το ΠΑΟ Κερασιάς. Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα ! Φάσεις, γκολ και πολύ θέαμα για το Φίλαθλο κοινό που παραβρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου. Μόλις στο ενδέκατο(11‘) λεπτό της αναμέτρησης ο Μανελίδης του Ακρίτα με ωραίο σουτ ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας σε 1-0. Ωραίο ποδόσφαιρο από τους Παίχτες του Ακρίτα που με όμορφη στιγμή στο δέκα εφτά(17′) ο Ουζούνης διπλασιάζει τα τέρματα σε 2-0.

Το δεύτερο(2ο) ημίχρονο ξεκινάει με έντονη τη κυριαρχική παρουσία του Ακρίτα στο γήπεδο. To Lemmy Fan Club με τη συμμετοχή των Φιλάθλων της ομάδας ανεβάζουν την ένταση και τονώνουν τη ψυχολογία των Παιχτών με αποτέλεσμα στο πενήντα τέσσερα(54‘) ο Μανελίδης να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟ Κερασιάς διαμορφώνοντας το σκορ σε 3-0 και διπλασιάζοντας τα τέρματα του.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ακρίτα Σωσάνδρας ευχαριστεί το Φίλαθλο κοινό και το Lemmy Fan Club που παραβρέθηκαν στο γήπεδο της Σωσάνδρας και τόνωσαν το ηθικό και τη ψυχολογία των Παιχτών και του Προπονητή.