Ακρίτας Σωσάνδρας vs Αθλητικός Σύλλογος Πρόμαχοι 2 - 0

Ακρίτας Σωσάνδρας vs Αθλητικός Σύλλογος Πρόμαχοι 2 – 0

Τη Κυριακή 10/11 ο Ακρίτας μας υποδέχτηκε τον Αθλητικό Σύλλογο Πρόμαχοι στο γήπεδο του με σκοπό τη διεξαγωγή της πέμπτης(5ης) αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α1′ Ερασιτεχνική ΕΠΣ Πέλλας. Ο καιρός άστατος με περιόδος τοπικής βροχής δεν στέρησε στους Φιλάθλους μα και στους Πρωταγωνιστές της ημέρας μία σπουδαία αναμέτρηση με φάσεις και γκολ.

Η είσοδος των ομάδων πυροδοτεί την όμορφη πράσινη σκόνη του Lemmy Fan Club που κατακλύζει την αρένα του γηπέδου στη Σωσάνδρα και προκαλεί έντονα συναισθήματα τόσο στη ψυχολογία της ομάδας μα όσο και στους αρκετούς Φιλάθλους. Ο Διαιτητής σφυρίζει και ο αγώνας ξεκινάει. Ο Ακρίτας μας δυναμικός και θαρραλέος βγαίνει μπροστά με όμορφες ενέργειες και στο εικοστό δεύτερο(22‘) λεπτό ο Παπαδόπουλος ανοίγει το σκορ σε 1 – 0. Το γήπεδο παίρνει “φωτιά” με χειροκροτήματα,  συνθήματα και φυσικά την υπέροχη ατμόσφαιρα του Lemmy Fan Club. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου(1ου) σαράντα πεντάλεπτου(45‘) οι ωραίες ενέργειες των Παιχτών του Ακρίτα Σωσάνδρας εντός εστίας του Αθλητικού Συλλόγου Πρόμαχοι δεν βρίσκουν καταλύτη τα δίχτυα του τερματοφύλακα με αποτέλεσμα τη λήξη του πρώτου(1ου) ημιχρόνου.

Το δεύτερο(2ο) ημίχρονο ξεκινάει δυναμικά με το Κουντουρά στο εξήντα τρία(63‘) να διπλασιάζει τα τέρματα με εύστοχο χτὐπημα “πέναλτι” και να διαμορφώνει το σκορ σε 2 – 0. Ο αγώνας μέχρι και τη λήξη βρίσκει τους Παίχτες της ομάδας μας να επικρατούν έναντι του Αθλητικού Συλλόγου Πρόμαχοι που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στη σωστή αμυντική και επιθετική διάταξη του Ακρίτα Σωσάνδρας.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ακρίτας Σωσάνδρας ευχαριστεί το Φίλαθλο κοινό και το Lemmy Fan Club που παραβρέθηκε στο γήπεδο της Σωσάνδρας και έδωσαν δυναμική παρουσία καθώς τόνωσαν τη ψυχολογία των Παιχτών με τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.